Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»

Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης από την 1η Δεκεμβρίου 2014 λειτουργεί την Κοινωνική Δομή της Τράπεζας Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», όπου δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Στόχος, η διαμόρφωση ενός καλυτέρου βιοτικού επιπέδου στη μικρή τοπική κοινωνία μας, με την στήριξη οικονομικά αδυνάμων, δίνοντας ταυτόχρονα, το μήνυμα της αλληλεγγύης και αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο. Η τοπική μας Εκκλησία, με αθόρυβο τρόπο, ασκεί την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντας και δοκιμαζομένους αδελφούς μας με τα Ιδρύματά της, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, την κοινή προσπάθεια των Κληρικών και των πιστών μελών τής Ενορίας. Σήμερα, απαιτείται μια πιο εντατική και συντονισμένη προσφορά, για να βοηθηθούν περισσότεροι ενδεείς συνάνθρωποί μας. Με την κοινή προσπάθεια και συμμετοχή όλων των Ενοριών, την ευαισθητοποίηση όλων των Φορέων, την προσφορά των SUPERMARKET και άλλων επιχειρήσεων τροφίμων, πιστεύουμε και ελπίζουμε, ότι πολλοί συνάνθρωποί μας, θα ενισχυθούν και θα βρουν, ανακούφιση στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής μας. Από το κάλεσμα αυτό της τοπικής Εκκλησίας μας δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς. Όλοι μπορούμε, να συμβάλουμε στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών προσωπικής υγιεινής, που αρχίζει την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου εκάστου έτους, στο Βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεώς μας, επί της οδού Σκουφά (Αρ. 91-93). Η Τράπεζα Τροφίμων φιλοξενείται σε κτήριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Άρτης, στην διεύθυνση Στρατηγού Κατσιμήτρου 4 (περιοχή Τρίγωνο).

Υπεύθυνοι: Αιδεσ. Πρωτοπρ. Νικόλαος Κακοχρήστος (6976462485),
                       κ. Κωνσταντίνος Μπόσμος, κ. Ευάγγελος Ρέντζος
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη 9:00 π.μ. ~ 12:00 μ.
Διεύθυνση: Στρατηγού Κατσιμήτρου 4 (περιοχή Τρίγωνο)
Τηλέφωνο "ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ": 2681079536
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Συνεστίαση Αγάπης (17-02-2017)
Συνεστίαση Αγάπης (21-02-2016)
Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ (24-01-2016) 
Μία νότα για την αγάπη (13-12-2015) 
Συνεστίαση Αγάπης (15-02-2015)
Αγάπη και δώρα για τα παιδιά (31-12-2014)

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (aitisi.pdf)Αίτηση[ ]309 kB
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (dikaiologitika.pdf)Κατάσταση Δικαιολογητικών[ ]297 kB

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας

logo imartis small white