Πραγματοποιήθηκε η Συνεστίαση Αγάπης

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση αγάπης, που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολή μας, προκειμένου να ενισχύσει το κοινωνικό έργο της μέσω της τραπέζης τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ»

Συγκινητική ήταν η προσέλευση πλήθους συμπολιτών μας, αλλά και η ανταπόκριση πολλών επαγγελματιών στο κάλεσμα της τοπικής μας Εκκλησίας. Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα στον πολυχώρο «Πολιτεία», υπό την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας, και με πρωτεργάτες τους υπευθύνους της τράπεζας π. Ευάγγελο Τράμπα, την πρεσβυτέρα Σοφία και όλους τους συνεργάτες τους, επετεύχθη απόλυτα ο σκοπός της εκδήλωσης. Ο π. Ευάγγελος καλωσορίζοντας τους καλεσμένους αλλά και όσους στηρίζουν το έργο της «Καταφυγής», αναφέρθηκε στην οργάνωση και λειτουργία τής όλης δράσης. Η πρεσβυτέρα Σοφία Βασιλάκη-Τράμπα ευχαρίστησε τους συνεργάτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βοηθούν στο έργο της συγκεντρώσεως και διανομής των τροφίμων στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στη συνεστίαση και ευχήθηκε όλοι μαζί, με πνεύμα αγάπης και θυσίας, να συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα της φιλανθρωπίας και της ανιδιοτελούς αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Στη συνεστίαση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Άρτης κ. Βασίλειος Τσίρκας (ΣΥΡΙΖΑ) και κ. Γεώργιος Στύλιος (ΝΔ), οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Δημήτριος Βαρέλης και κ. Ντίνος Παπαδημητρίου, καθώς και ο Διοικητής Κ.Ε.Ν. Άρτης Αν/χης (ΠΖ) κ. Γεώργιος Αθανασίου.

Φωτογραφίες

Ενημερωθείτε ηλεκτρονικά για τα νέα μας

logo imartis small white