Skip to main content

Σύσκεψη στην Άρτα οργάνωσης του Δ΄ Συνοδικού Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού

25 Ιουνίου 2019

Την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Άρτα Συνάντηση – Σύσκεψη με θέμα την διοργάνωση, υπό της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης, τον μήνα Νοέμβριο 2019,  του Δ΄  Πανελληνίου Συνεδρίου Θρησκευτικού Τουρισμού.

Στην Συνάντηση – Σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ως Πρόεδρος της αρμοδίας Συνοδικής Επιτροπής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος ως Αντιπρόεδρος αυτής, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σπυρίδων Κατραμάδος ως Γραμματεύς αυτής, ο κ. Γεώργιος Κούρτης, ο κ. Χρήστος Πετρέας και ο κ. Θεόδωρος Πιτταράς.

Επίσης, έλαβαν μέρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη, η Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασία Σίμου, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, καθώς και εκπρόσωπος του Αστυνομικού Επιθεωρητού Ηπείρου, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Άρτας και εκπρόσωποι άλλων Φορέων.

Εκαταρτίσθη ενδεικτικό πρόγραμμα των εργασιών του προγραμματιζομένου Συνεδρίου και αντηλλάγησαν απόψεις θεμάτων οργανωτικής φύσεως.

Φωτογραφίες